divendres, 13 de novembre del 2009

Diari del seminari: 12.11.09

En la darrera sessió de Seminari vam estar comentant sobretot quines activitats duríem a terme durant la Setmana Cultural i quines serien les feines que hauríem de desenvolupar pel nostre compte, varem parlar també del fulletó que ens va repartir el dia 6 amb on hi havia l'hora de les activitats, llocs i treballs a realitzar.

Per altra banda, quedava l'última sessió de contes a càrrec de la Laia i la Soraya. El el primer cas, la Laia, va explicar la Rinxols d'or . Li estava sortint molt bé fins que ella mateixa es va entrevancar un momenta causa dels nèrvis (però ningú ho havia notat fins aleshores) finalment li va acaba sortint molt bé. El darrer i últim conte va ser el de la Soraya, La princesa de la sal o altrament dit la Margarideta per ser castellano-parlant crec que li va sortir de maravella, i ens va deixar a tots bocabadats amb el final que deia algo així com: " I no sé què més va passar, perquè jo allí els vaig deixar i aquí me'n vaig venir per poder-vos-ho explicar, perquè si no hagués vingut, no ho hauríu sabut".

Dijous passat aparts dels contes, vam estar comentant les reflexions que havíem extret de la pel·lícula "Billy Elliot", tot relacionant-ho amb un article que ens havia passat la nostra mestra d'educació física la Sara Figueres. En van sortir de molt interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada