dimecres, 18 de novembre del 2009

Activitat educativa fora de l'escola: Anem al cosmo caixa, "al Click"

La primera experiència de la ciència

Al Clik i al Flash, els més menuts faran grans descobriments i observaran tota mena de fenòmens. L'objectiu fonamental es despertar la curiositat per la ciència a través dels jocs.

Clik

La sala del Clik, per a nens i nenes de 3 a 6 anys, és un espai interactiu on el joc, l'observació i la deducció esdevenen eines per a la descoberta. A través de les olors, les sensacions tàctils, les bombolles o les màquines, aquest espai pretén despertar la curiositat dels més petits pel món de la ciència i estimular la seva actitud experimental. Acompanyats dels adults, en grups escolars o en família, els nens i nenes viuran la seva primera aproximació a la ciència.


Experimenta amb els miralls, els calidoscopis i les lupes. Entra al bosc de les sensacions. Dirigeix la màquina orquestra.

Flash

Una gran sala amb mòduls interactius pensats per estimular la curiositat per la ciència als nens i nenes de 7 a 9 anys i obrir-los les portes del coneixement científic. Cada mòdul els presenta la vivència d'un fenomen, la introducció a una llei natural o el coneixement d'una tècnica.

A través de l'experimentació, el raonament i el diàleg, descobriran diferents aspectes de la ciència i del món que els envolta: la construcció, l'entorn natural, l'exploració dels éssers vius, l'electricitat i les noves tecnologies.

  • Modela el paisatge
  • L'Animalàrium
  • La màquina elèctrica
  • L'observatori
  • I molt més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada