dissabte, 21 de novembre del 2009

Anem a l'Auditori


A l’Auditori Educa es proposen estar al Servei de l’Educació Musical atenent la seva constant evolució.

Actuen per coordinar, crear espais d’intercanvi, dinamitzar, promoure, incitar, acompanyar la reflexió, la renovació i el canvi de tot allò relacionat amb l’educació musical a Catalunya.

Volen que la música toqui l’ànima de cada persona que vagin als concerts, que impacti, que emocioni, i que tothom se senti capaç de gaudir-ne sense necessitat de saber-ne. Podríem dir que L’Auditori Educa és una escola d’escolta.

La consolidació del projecte educatiu desenvolupat en aquests 8 anys de l’Auditori:EDUCA porta una ampliació d’horitzons, amb col•laboracions noves amb altres Serveis Educatius d’Espanya i Europa als quals esten aportant idees des de la nostra experiència.

En aquest context us presento la 9a Temporada del Servei Educatiu de L’Auditori .
Corda i descorda és un concert amb cinc escenaris. Els protagonistes (dos violins, una viola, un violoncel, un contrabaix i una guitarra) es mouen entremig del públic i li deixen descobrir les diferents sonoritats dels instruments de corda mitjançant la música, la màgia, la comicitat i la imaginació. Durant el concert es podrà sentir un repertori variat que engloba des de les cançons tradicionals catalanes al blues passant per grans pilars de la música clàssica com Mozart, Shubert, Brahms i Bartók.

En aquest tohom hi va anar divendres, però jo com que treballava i vaig anar amb la meva parella. Clar està, que als caps de setmana excurcions amb escoles... no n'acostumen haver, així que em va tocar anar al mateix concert però dirigit a famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada