divendres, 16 d’octubre del 2009

Delicious

Com hem pogut observar varies vegades, un dels problemes que tenim quan recollim informació per Internet és com guardem, documentem i etiquetem les adreces de las que obtenim informació a la web. És important saber fer-ho per poder citar la font correctament sinó, no hi podem tornar més.

Jo, com segurament molts de vosaltres utilitzava els "preferits" que hi ha als navegadors normals com firefox o Internet explorer, però sempre tenia un problema i és que se'm guardava nomes al meu ordinador així que si algun dia n'utilitzava un altre ja no tenia les adreces emmagatzemades.
És per això que és molt millor utilitzar serveis com el notebook de google o delicious que ens permeten guardar de manera fàcil, còmode i on-line les pàgines webs que visitem.
És un servei fiable que ens permet enmagatzemar, escriure comentaris i posar etiquetes a les webs que trobem.També serveix com a eina de marcadors socials similar al meneame i permet compartir les nostres troballes amb la resta d’usuaris mitjançant la creació d'un perfil públic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada